Egy izgalmas EHS nap emléke…

Promees

Az igazi tavasz bekövetkeztével felelevenítettük egyik tavalyi EHS napos élményünket, melyet az egyik vezető hazai multi cégnél tartottunk…

Kicsit más volt ez a nap, mint az EHS napok általában, de örömmel tettünk eleget a speciális felkérésnek. Megbízásunk alapján 80 targonca kezelő vizsgával rendelkező raktári dolgozónak rendeztünk szakmai házi „ki mit tud-ot” ügyességi, és szakmai ismereteket elmélyítő házi versenyt.

Érdekes volt látni, ahogy a felnőtt embereket elvitte a játékszenvedély, miközben a mindennap használt targoncáikkal ügyességi gyakorlatokat hajtottak végre, és a munkakörükhöz tartozó szabályok ismeretéről tettek tanúbizonyságot.

A sok-sok színes feladat között volt, hogy a targoncák villáival kellett egyik vödörből a másikba vizet önteni, vagy óriás puzzle kirakóit a megfelelő helyre helyezni, nehezített körülmények között, de nagy sikere volt az óriás Jengának, melyek ez esetben hatalmas dobozok voltak, melyek oldalait helyesen összerakva, egy a céghez kötött fotó bontakozott ki, de az idő, a csapat ellen dolgozott…a kapkodás és a precíz, biztonságos munka volt a mérleg két oldalán…helyes döntést kellett hozni…ahogy a mindennapokban is…

A játékos feladatok alapvető fókusza, a gyalogos vs targonca biztonságos találkozására vetett új fényt, megerősítettük a 2 félre vonatkozó szabályokat, érvényes biztonsági előírásokat, és azok hasznos, baleset megelőző mivoltára világítottunk rá.

Nagy örömünkre, a csapat minden tagja nagyon jól vizsgázott…. királyt is avattunk…ami esetünkben egy hosszú, szőkehajú királynő lett…. 🙂

Program végeztével nagy taps fogadta a raktár új királynőjét, őt kitüntetett figyelem illeti a következő megmérettetésig… sok-sok nevetés és vidám hangulat jellemezte az egész napot..

Jövőre is megyünk, és meglátjuk lesz-e trónfosztás….

Mi magunk nagyon építőnek, hasznosnak tartjuk ezen EHS napos programokat, ezért is fejlesztjük folyamatosan a ma már 100-nál is többre rúgó cégre szabható programunkat.

Bízunk benne, hogy az idei nyáron hasonló lendülettel tudunk részt venni a hasonlóan izgalmas EHS napokon..

Bővebben: www.ehsnap.hu