„Színezd újra – pszicho szociális kockázat értékelés új megközelítésben ” Pro.MEES kft webinárium december 9. 13.30 óra

2019. 11. 20.

Következő előadásunkon arról lebbentjük fel a fátylat, hogy milyen hatékony megoldást találtunk a kötelező pszicho szociális kockázatok, a stresszfaktorok értékelésére.

Webináriumunk 25 perce alatt igyekszünk használható eszközöket adni arra is, hogy a vezetők hogyan tudják hasznukra fordítani a kockázatértékelésből nyert információkat.

Szakmai fórumunkon érintjük, hogy

  • Hogyan lehet aktívan bevonni a dolgozókat az amúgy kötelező felmérésbe?
  • Mi lehet a munkatársak haszna az alapos stresszfelmérésből?
  • Hogyan zajlik a komplex felmérés?
  • Mit tehetünk és mit nem? Hol van a kockázat felmérésben az egyéni stressz és a szervezeti diagnózis határa?
  • Milyen következtetéseket vonhat le a szervezet működéséről az értékelés alapján a vezető?

A stresszfelmérés egy minden szinten érzelmet kiváltó munkavédelmi téma a munkahelyeken.
Beszélgessünk erről együtt, december 9.-én.
A hasznos tanácsokért regisztráljon ingyenesen a webináriumra.

Téma szakértője: Dr. Bikfalvi Réka, egészségfejlesztő szakpszichológus, gyakorlat orientált, dinamikus csapat vezetője vagyok. 9 éve vagyunk jelen a munkahelyeken, rendszeresen végzünk pszicho-szociális kockázatértékeléseket. Lélek-boxutca nevű programunk 2014-ben díjnyertes lett az „Egészséges munkahelyek – kezeljük a „stresszt” kampányon, ami a saját egyedi módszertanunknak köszönhetünk: a rendszeres személyes jelenlétet tartjuk fontosnak. A stresszfelmérés során szintén a személyes jelenlétnek köszönhetjük a magas kitöltési arányt és a vezetői nyitottságot, a dolgozói bevonódást. Nagyon szeretem ezt a témát, mert ideális lehetőséget nyújt a cégeknek ahhoz, hogy a pszichológia világához közelebb kerüljenek. Szeretek a szakmámról közérthetően beszélni, megtalálni közösen, hogy miben is használhatják az ügyfelek az adott témát eredményesen a mindennapokban. Hasonló szemlélet vezérelt minket a saját kockázatértékelő módszertan összerakásában is. Ebbe adunk bepillantási lehetőséget december 9-én.

Regisztráció itt: https://zoom.us/webinar/register/WN_t9tC3pTiQT29c29cJ9KV9Q