Mi a közös a női kézilabdában, és a munkavédelemben?

Promees

Eddigi életemet végig kísérték a jól átgondolt, de mások számára időnként mégis érthetetlennek tűnő döntések, melyek vezérfonala mindig az volt, hogy merjünk bátran álmodni és új módszerekkel, valami megszokottól eltérőt, előremutatót létrehozni.

Mindezt következetesen, kitartóan, kemény munkával. Ennek eredményeként a néhány éve alapított, indulásnál prémium kategóriába pozicionált cégem, megkerülhetetlen tényezőjévé vált a magyar biztonságtechnikai piacnak, az ország legnagyobb multinacionális vállalatainak referenciáival. Már néhány éve, amikor vállalkozásom még csak az első lépéseket tette, megfogadtam, hogy ha lehetőségem nyílik rá, támogatni fogom a CSAPATOT, mely az utóbbi években magával ragadott fiatalos vezetésével, szellemiségével, racionális költség gazdálkodásával. 
Ekkor éreztem meg a párhuzamot a saját magam által alapított cég, és a női kézilabda csapat „munkához” való hozzáállása között. A megalkuvást nem tűrő, folyamatos fejlődés mellett, párhuzamot látok abban az itthon még, sem a sportban, sem a munka világában nem mindig jellemző mentalitásban, hogy a tehetségeket már korán érdemes felkarolni, lehetőséget biztosítva a számukra.


Magam is híve vagyok annak, hogy még tanulmányaikat folytató vagy épp befejező, jóképességű, és szakmája iránt elhivatott mérnököket, szakembereket segítsek szakmai tapasztalatokhoz, lehetőséget biztosítva arra, hogy tudásukat élesben használják.  Felkészítve őket az előttünk álló szakmai kihívásokra, megmérettetésekre és természetesen szakmánkban rejlő sikerekre, ami a mi esetünkben nem más, mint az adott partner dolgozói és a körülöttük élők biztonsága.


Apaként, vállalatvezetőként öröm látni ahogy gyermekeink, kollégáink, játékosaink fejlődnek, egyre nagyobb akadályokat vesznek úgy a sport, mint a munka területén. Ezt érdemes támogatni!


Bízom benne, hogy egyre többen gondolkodunk hasonlóan az említett két terület különböző szektorában és csak remélni merem, hogy szakmai filozófiánk mellett a helyi érdekek támogatása is követőkre talál, hiszen sokszor a kisebb támogatás is nagy segítség lehet, egy arra érdemes közösségnek.


Merjünk bátran, nagyot álmodni!

Sporttársi üdvözlettel:
Szőcs István
ügyvezető

Cégünkről bővebben ide kattintva olvashat.