EHS coaching vezetőknek

Sokszor találkozunk azzal az élethelyzettel, hogy egy vállalkozás külső nyomásra vagy belső indíttatásból a biztonsági kultúra fejlesztésének rögös útjára lép, amely a téma mellett elkötelezett vezetők nélkül elképzelhetetlen. Az egyéb operatív feladatokkal leterhelt vezetőket egy ilyen változás sokszor plusz teherként éri, melynek megfelelő kezelésére nincsenek felkészülve. A vezetők egy része kimondva, vagy kimondatlanul, nem érzi át felelőssége súlyát, nem is akar aktív részese lenni az átalakulásnak, így felesleges teherként tekint erre. Az érintettek egy másik csoportja látja az előtte tornyosuló feladatot, át is érzi ennek súlyát, talán még időt is kerítene rá, de nem találja a megfelelő utat, hogy aktív alakítója legyen a folyamatoknak.

EHS szakemberként számtalan fent említett esettel találkozhatunk, ahol azt látjuk, hogy a vezetőnek támogatásra van szüksége. Programunk részeként nem ismereteket adunk át, nem tréninget tartunk – hanem a feltételezhetően meglévő ismeretek birtokában segítünk a vezetőnek, hogy megtalálja a számára hitelesen képviselhető utat.
További részletekért keresse szakértőnket.

Hírlevél
Eseménynaptár

október 2020
hKscpsv
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« Sze   nov »
Targoncás elméleti, és ügyességi nap a Henkel Magyarország Kft-nél

Felkérést kaptunk, hogy az anyagmozgató kollégák részére tartsunk egy nem megszokott képzést, ami több irányból támogatja meg, a nap mint nap szükséges feladatok szabályszerű, de legfőképpen biztonságos munkájuk elvégzését. Figyelembe véve a Covid 19 helyzetet, kis csoportokban, személyes biztonsági távolságot megtartva, hajtottuk végre a feladatokat.

Tovább